Херсонський “Кристал” пройшов до 1/4 фіналу Кубку України серед аматорських команд!

12 Жовтня 2017 10:51

Фото Івана Антипенка

Кристал перемагає криворізький Гірник та виходить в 1/4 фіналу Кубку України серед аматорських команд!

МФК Кристал Херсон – Гірник Кривий Ріг 1:0 (1:0)

Гол: Брижчук, 3
Кристал: Крюков, Цой, Барладим (Хлопков, 90+1), Гливий (Черкашенко, 85), Брижчук (Михайлов, 69), Карась, Лаптєв, Кривошейкін, Доброхотов, Головкін (Петришин, 69), Назаренко.
Головний тренер: Овчинніков
Запасні: Чакляров, Савін, Кушнірук.
Гірник: Жигалюк, Бука, Гаманов, Голуб, Заєць, Зубко, Литвин, Прялкін, Романчук, Стороженко (Вайцель, 73), Марусяк (Сьомкін, 46).
Запасні: Береза, Бондарєв, Коваль.
Головний тренер: Генадій Приходько.
Попередження: Зубко, 35

Перший матч 2:3

Кубкові двобої завжди мають свій особливий шарм.  Виключенням не стала і дуель Кристал – Гірник. Не зважаючи на прикру поразку у Кривому Розі з рахунком 3:2 наша команда зберігала хороші шанси на прохід у чвертьфінал. Але для цього потрібно було обов’язково перемагати.

З перших хвилин матчу кристалівці активно пішли в атаку і вже на 3 хвилині відкрили рахунок.  Брижчук увірвався до штрафного майданчика Гірника і влучно пробив у дальній кут  – 1:0.

Такий рахунок виводив у наступну стадію кубку вже херсонську команду. Гірники зуміли до середини першого тайму вирівняти гру, але не створили біля воріт Крюкова жодного небезпечного моменту. У свою чергу Кристал мав чудові шанси аби до перерви збільшити свою перевагу у рахунку. Найкраща можливість була у Барладима, що вийшов віч-на-віч з воротарем гостей, але не зміг його переграти. Небезпечно пробивали по воротам Гірника Кривошейкін та Брижчук, проте рахунок так і залишився незмінним.

Хід подій у другому таймі залишився таким самим як і в першій половині зустрічі. Захист Кристала діяв надійно в результаті чого у Гірника зовсім нічого не виходило попереду. А Кристал маючи зливу гольових моментів не міг реалізувати їх у забитий м’яч.  Цілу низку можливостей не реалізував Барладим. Гливий з дальньої дистанції влучив у поперечину. Удар Цоя парирував голкіпер.

Не вийшло у Гірника організувати й фінальний штурм воріт херсонців. Кристалівці впевнено довели матч до заслуженої перемоги, яка дозволила нашій команді пройти в чвертьфінал Кубка України.

В ¼ фіналу МФК Кристал зіграє проти команди ВПК-Агро (Шевченківка), що  наразі лідирує у Чемпіонаті Дніпропетровищини. Матчі пройдуть 25 жовтня та 1 листопада. Господарі першої зустрічі визначаться жеребкуванням ААФУ.