Завтра у Херсоні відбудеться II етап IV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму

31 Серпня 2017 15:51

1 вересня у Херсоні проходитиме II етап  IV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму.

Дату проведення форуму було обрано не випадково, адже саме 1 вересня 2017 року набуває чинності Угода про асоціацію України з ЄС.

Урочиста друга частина, підведення підсумків IV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму розпочнеться у будівлі обласної ради 1 вересня о 10:00 з підписання угод та меморандумів про співробітництво. Після чого робота учасників форуму продовжиться вже на демонстраційних майданчиках по місту.

Голова правління громадської організації “Культурний центр Україна – Литва” Наталя Бімбірайте розповіла про сюрприз, який чекає на херсонців під час форуму 1 вересня: до нашого міста завітає Великий Князь Литовський Вітовт. Поспілкуватись з ним у херсонців та гостей міста буде нагода о 16:00 під час урочистої ходи, присвяченої набуттю чинності Угоди про асоціацію України з ЄС.

Завершиться цьогорічний Балтійсько-Чорноморський форум фестивалем «кРок у майбутнє».

Володимир Макуха, голова правління Клубу Міжнародного фестивалю «кРок у майбутнє», розповів, що програму  фестивалю було адаптовано до Балтійсько-Чорноморського форуму таким чином, щоб між виступами музичних гуртів також були представлені і результати спільної роботи. Тож завітавши на фестиваль, херсонці зможуть дізнатися, яких успіхів завдяки форуму вдалось досягти і якими є результати спільних напрацювань.

Нагадаємо, перша частина IV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму відбулась 24 травня у литовському місті Клайпеда.