Чотири райони Херсонщини запровадили надання соцпослуг через Інтернет

31 Липня 2017 11:12

На Херсонщині завдяки інтернет-порталу iGov (www.igov.org.ua) триває впровадження цілого комплексу соціальних онлайн-сервісів, який включає 22 найбільш запитувані послуги. Серед них – отримання житлово-комунальної субсидії або інформації про її нарахування, призначення різного роду допомог, у тому числі при народженні дитини, інвалідам, малозабезпеченим сім’ям, на дітей одиноким матерям і на дітей-сиріт.

Відсьогодні вони стали доступними жителям Бериславського, Білозерського, Олешківського та Чаплинського районів, які тепер зможуть зручно та оперативно одержати через Інтернет необхідні державні послуги соціального характеру.

Нагадаємо, що раніше такі сучасні онлайн-сервіси були запущені в Херсоні, Великоолександрівському, Великолепетиському, Верхньорогачицькому, Генічеському, Голопристанському, Каланчацькому, Каховському, Нижньосірогозькому, Нововоронцовському, Новотроїцькому і Скадовському районах.

У решті районів Херсонської області закінчується тестування відповідних Інтернет-послуг. Волонтерський проект iGov покликаний перевести державні послуги в електронний формат, тим самим спростивши бюрократичні процедури та зменшивши корупційні ризики.