У Херсоні відкриється щорічний фестиваль «КіноДжем»

13 Травня 2017 10:06

13 травня о 13.00 у конференц-залі «Конгрес» (вул. Ярослава Мудрого, 7) відбудеться урочиста церемонія відкриття  третього щорічного фестивалю «КіноДжем» у Херсоні.

У рамках  «КіноДжему»  зареєстровані учасники створять упродовж тижня короткометражні фільми, відповідно до отриманого під час жеребкування завдання.

Усі фільми, створені учасниками у рамках «КіноДжему» з 13 по 21 травня  будуть показані на великому екрані у  кінотеатрі «Мультиплекс»  у день закриття фестивалю – 22 травня.  Переможці фестивалю у п’яти номінаціях  будуть нагороджені призами.

Також 13 травня о 14.00, після офіційного відкриття “КіноДжему” та жеребкування командвідбудеться показ фільму-відкриття фестивалю. А о 15:00 –  майстер-клас “Стоковий персонаж: від шаблону до глибини” (тренер – Устин Данчук, кінорежисер, керівник Першої Херсонської кіношколи).

Останній день реєстрації команд  на участь у конкурсі в межах “КіноДжему” – 12 травня (реєстрація доступна на сайті кінофестивалю http://kinojam.org/). Крім того, команди мають змогу заявити про участь безпосередньо на церемонії відкриття фестивалю 13 травня.

Участь у всіх заходах фестивалю “КіноДжем” традиційно безкоштовна.