Ініціатива ветеранів батальйону «Херсон» та депутата Михайла Линецького знайшла підтримку місцевої влади

6 Квітня 2017 07:11

У минулому році за ініціативи ветеранів батальйону «Херсон» та депутата міськради, очільника Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» Михайла Линецького постало питання створення скверу імені Руслана Сторчеуса в межах IV-ого Таврійського мікрорайону.

Вчора робочу нараду на місці виконання робіт з благоустрою провів міський голова Володимир Миколаєнко. Керівники підприємства «Тавріяінвестбуд», яке бере на себе виконання робіт та фінансову складову благоустрою території, відділів і служб міста та депутат Михайло Линецький проінспектували хід виконання робіт, налагодили взаємодію між структурними підрозділами виконавчих органів влади щодо озеленення та надання необхідної допомоги при створенні майбутнього скверу. Варто зазначити, що на радість місцевих жителів днями запрацювало енергоефективне сучасне освітлення.

Днями запрацювало енергоефективне сучасне освітлення

Міський голова, пересвідчившись у належному ставленні до цього соціального проекту, дав доручення надати всебічну підтримку та сприяння у подальшій роботі по створенню комфортної, зручної, екологічної та безпечної зони відпочинку для мешканців IV-ого Таврійського мікрорайону.

Також у подальшому планується встановлення дитячого та спортивного майданчиків.

Триває робота з благоустрою майбутнього скверу

Під час робочої поїздки мер разом з Михайлом Валерійовичем проінспектували стан виконання ремонту внутрішньодворових проїздів за адресою просп. Сенявіна, 166. Включення цього об’єкту в план робіт управління транспорту та дорожньої інфраструктури стало можливим, вперше за 15 років, завдяки депутатам міськради Михайлу Линецькому та Ірині Ценкер. Окрім ремонту дорожнього покриття також проводиться відновлення тротуарної доріжки шляхом заміни пошкоджених старих плит на нові.

Ремонт дорожнього покриття за адресою просп. Сенявіна, 166

“Рідна Херсонщина”