Бійці з рукопашного бою відзначили річницю визволення Херсону від фашистських загарбників

13 Березня 2017 06:21

11 березня 2017 року в Херсоні відбувся Чемпіонат Херсонської області з рукопашного бою. В змаганнях прийняли участь 137 учасників від спортивних федерацій та клубів області.

Всі команди були укомплектовані як досвідченими так і юними спортсменами, віком від 6 до 32 років. В гострій та захоплюючій боротьбі, продемонструвавши волю до перемоги, у двох видах змагань (легкий та дозований контакт) спортсмени розіграли 37 комплектів нагород. Яскраву блискавичну техніку продемонстрували мужні юнаки та тендітні дівчата і впевнено довели здатність захищати Херсонщину.

На початку змагань 12 переможців та призерів чемпіонатів України 2016 року отримали посвідчення кандидатів у майстри спорту України з рукопашного бою.

В обов’язковому для старших вікових категорій І турі змагань (показ техніки рукопашного бою) 9 юних спортсменів показали результат 1-го спортивного розряду. Переможцями змагань у своїх категоріях стали: Давиденко Денис, Позняков Артем, Братищевська Наталія, Соловйова Настя, Тищенко Настя, Котляр Настя, Куліда Максим, Федчун Микита, Мартинов Кирило, Мунтян Олександр, Горєлов Костянтин, Дереш Михайло, Дисятов Влад, Лопатньов Данил, Ігнатенко Євген, Гордійчук Дмитро, Печкар Віталій, Селезньов Лев, Костенко Павел, Бугайов Андрій, Лось Микола, Чекаренко Віталій, Кириченко Іван, Шпитальний Віктор, Улей Олександр та інші.

За підсумками змагань командні призові місця зайняли: І місце – збірна спортивного клубу Фенікс, ДЮКФП-4 м.Херсон (36 медалей), ІІ місце – команда Берислава (23 медалі), ІІІ місце – команда Новотроїцька та спортивного клубу Легіон (по 13 медалей).

Вітаємо всіх спортсменів, тренерів та батьків і бажаємо перемог у майбутніх змаганнях!