До уваги херсонських старшокласників! Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2017

12 Січня 2017 09:50
firtka.if.ua

firtka.if.ua

10 січня розпочалася реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО.

Пройти реєстрацію можна на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти за адресою в Інтернеті:  www.khersontest.org.ua до 31 січня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором – історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів – 8 квітня 2017 року.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Участь у пробному тестуванні здійснюється за принципом добровільності та на платній основі.

Результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Детально про всю інформацію стосовно ЗНО можна дізнатися на сайтах УЦОЯО та ХРЦОЯО (www.testportal.gov.ua та www.khersontest.org.ua)  або ж за телефоном (0552) 46 00 55.