План роботи депутата Михайла Линецького на 2017 рік

22 Грудня 2016 09:36
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За результатами соцопитування та проведеного звіту був сформований план роботи депутата Херсонської міської ради Михайла Линецького на 2017 рік.

Проблеми, які потребують першочергового вирішення:

  • продовжити роботу по відновленню освітлення в спальних мікрорайонах, зокрема в 2017 році закінчити освітлення 3-го Таврійського мікрорайону та включити до плану робіт КП “Херсонміськсвітло” створення не менше 30 нових світлоточок на 4-му Таврійському.
  • добитися включення в план робіт управління транспорту та дорожньої інфраструктури на 2017 рік ремонт дорожнього покриття за адресою просп. Сенявіна, 152 (корпуси 1-5).
  • у 2017 році реалізувати проект створення на 4-му Таврійському мікрорайоні скверу на честь командира батальйону «Херсон» Руслана Сторчеуса, котрий загинув в Іловайську у 2014 році.
  • повторно внести, врахувавши зауваження та пропозиції, на розгляд сесійної зали проект рішення «Про затвердження Тимчасового порядку щодо оформлення права власності або користування земельних ділянок ОСББ».
  • налагодити співпрацю між ОСББ Таврійських мікрорайонів та КП “Гарантія” з метою оптимізації процесу очищення прибудинкових територій від звалищ гілок, за прикладом очищення зеленої зони на 4-му Таврійському.
  • вимагати від міського голови звертатися до Уряду та Верховної Ради України щодо залучення коштів з держбюджету на будівництво загальноосвітньої школи та спортивного комплексу на 4-му Таврійському.
  • пропонувати депутатському корпусу спрямовувати кошти міського бюджету, які будуть надходити додатково, виключно на реалізацію стратегічних загальноміських проектів. Такими проектами можуть бути: будівництво сміттєпереробного заводу, мостопереходу, впорядкування площ, зелених зон, сверів тощо, естетичне оздоблення територій біля «візитівок» міста – автовокзалу, річкового порту, залізничного вокзалу, набережної ріки Дніпро.

Варто відзначити, що така ініціатива отримала повну підтримку мешканців 3 та 4-го Таврійського мікрорайонів.

  • внести на розгляд сесійної зали зміни та доповнення до програм “Доступне житло” та “Молодіжне житлове кредитування”.

“Як показав досвід 2016 року – найефективніше робота виконується там, де її контролюють не тільки депутати, а й голови ОСББ та мешканці. Отож, прохання до всіх небайдужих херсонців долучатися до контролю”, – наголошує Михайло Валерійович.