Херсонщина започаткувала проведення Міжнародних турнірів з Кіокушин карате

18 Грудня 2016 16:00

img_20161218_111031-1024x768Сьогодні, 18 грудня, відкрито І Міжнародний турнір з Кіокушин карате в Херсонській області.

У турнірі взяли участь ветерани спорту та спортсмени, які приїхали з різних областей Херсонщини, Польщі, Молдови, Румунії, Іспанії та Туреччини.

Привітати з початком змагань спортсменів завітали голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова міської ради Володимир Миколаєнко, очільник управління з питань фізичної культури та спорту ОДА Юрій Семченко, президент Всесвітньої організації кіокушин будакай Педро Ройс та президент Українського союзу кіокушин карате Сергій Всеволодов.

Окрім того, що розпочали турнірні змагання, особливістю заходу стало те, що президент Всесвітньої організації кіокушин будакай Педро Ройс вручив чорні пояси кращим спортсменам Українського Союзу Кіокушин карате на Херсонщині.

Після вручення чемпіони Європи Ельдар Ісмаїлов та Олеся Біленко на честь учасників турніру урочисто промовили «Клятву бійця», а потім каратисти представили свої показові виступи.

Загальна кількість учасників І Міжнародного турніру з кіокушин карате в Херсонській області склала понад 350 спортсменів.

Як зазначають фахівці з даного виду спорту, Кіокушин є одним з найяскравіших і видовищних видів східних єдиноборств. Цей вид карате перевершив інші види, що мають тисячолітню історію.