Херсонців запрошують на презентацію проекту “Таємниці мого міста”

14 листопадаа 2016 10:44

taemnytsiЗавтра, 15 листопада, з 18:00 по 20:30 у ТРЦ “Фабрика” в кінотеатрі Мультиплекс відбудеться показ та обговорення нових серій культурно-просвітницького соціального проекту “Таємниці мого міста” циклу Херсонщина.

Це, зокрема, серії «Чорний Корсар» про національного україно-американського героя Пола Джонса, «Чумаки» – про стародавню професію сучасних дальнобійників і не менш цікава кінозамальовка під назвою “Дар Каруана”. В головних ролях – місцеві журналісти, громадські активісти і митці, які говорять мовою наших пращурів.

Громадськість побачить також спецсерію проекту – «Миротворці» (з циклу Київщина), частина зйомок якої відбувалась на Херсонщині і за роботу якої молода команда “ТММ” отримала відзнаку за кращий монтаж на цьогорічному Міжнародному Православному Фестивалі Кіно “Покров”.

“Таємниці мого міста” – це унікальний соціальний культурно-просвітницький проект, що розкриває таємницю малодосліджених сторінок 7 регіонів України (Херсонщини, Черкащини, Рівненщини, Київщини, Буковини, Поділля та Одещини).

Телефон для довідок – 067 964 39 04.