Білозерська гімназія потрапила до проекту «GoCamp»

29 Червня 2016 12:31
pik.ua

pik.ua

У червні, в рамках Року англійської мови, спрямованого на популяризацію іноземних мов, у Білозерській багатопрофільній гімназії ім. О.Я. Печерського працював літній мовний табір «GoCamp».

Табір започаткували громадська організація «GoGlobal», Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерство освіти і науки України, компанія Microsoft.

Усього відбір на участь у проекті «GoCamps» пройшли 117 шкіл із 20-ти областей країни.

На Херсонщині єдиним учасником проекту стала Білозерська гімназія, яка чудово впоралася з відбірковим творчим завдання з відеопрезентації свого закладу.

25 учнів гімназії отримали можливість поглибити знання іноземних мов, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком. Вивчати та практикувати іноземні мови білозерським дітям допомагали вчителі гімназії , а також волонтер з Польщі Александра Буковчик-Странз разом зі студенткою Вінницького педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського Наталею Ткачук.

Дітей залучали до активних ігор, звісно ж, із використанням англійської, німецької та польської лексики. Кожний день мовного табору був присвячений відповідній темі.

Основне завдання проекту – показати дітям, що вивчати інші мови легко і просто, а літній табір може бути веселим та яскравим. Можливо, діти і не розуміли кожного слова, але бар’єр спілкування з незнайомою людиною подоланий: вони у захваті!

Колектив гімназії сподівається, що співпраця з громадською організацією «GoGlobal» буде постійною і учні матимуть змогу систематично підвищувати рівень володіння іноземною мовою.

Джерело: ПІК