Прикордонники Херсонщини залучили до акції “Чисті руки” представників порту

3 Червня 2016 09:16
uapress.info

uapress.info

У середу на базі Херсонського загону прикордонники провели зустріч з представниками Херсонського морського та річкового портів, а також агентуючих організацій. Основне питання зустрічі – нетерпимість до корупційної діяльності. Про це повідомляє УНН з посиланням на помічника начальника Азово-Чорноморського регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ Максима Сороку.

Зокрема, на зустрічі обговорили створення умов всіма учасниками, що здійснюють діяльність у портах, при яких унеможливлюється корупційна складова. Прикордонники звернули увагу на відповідальність за хабарництво не тільки прикордонників, але й портових працівників та агентів за спробу дачі неправомірної вигоди.

Результатом наради стала загальна позиція всіх учасників щодо незмінності курсу на очищення від корупції.

Нагадаємо, з травня 2016 року Держприкордонслужба розпочила операцію “Чисті руки”, яка спрямована на виявлення і остаточне викорінення корупційних схем та окремих корупціонерів у своїх лавах. Операція передбачає низку заходів, серед яких і раптові перевірки у пунктах пропуску, повна заміна складу змін прикордонних нарядів, активізація взаємодії з колегами з інших правоохоронних органів.

Тепер агентуючі організації та представники порту залучені до цієї акції.