У Херсоні закрито перший сезон “Поетичної шафи”

24 Травня 2016 12:24

813c9f5a22 травня херсонські поети знову збирались на «Поетичну шафу». Виступали вони, традиційно, у форматі «вільний мікрофон». «Мені дуже сподобався вечір. Я навіть вперше не хвилювався, коли виступав перед публікою», — поділився письменник Дмитро Плотніков.

Завсідники «шафи» пили чай та каву, споглядали виставку картин та книг, слухали феєричну поезію херсонських майстрів слова та самі писали «безкінечні вірші» про кохання.

Концертна програма була трохи незвичною – замість ліричних пісень виконавці «підірвали» залу рок-музикою. «Дуже порадували хлопці, які виконували Рок-Грол стиль. Дійсно, у колі творчих особистостей відпочиваєш душею», — сказав поет Дмитро Шнайдер.

Звичайно, не обійшлось без «боротьби» за запрошення на двох до театру ім. Куліша. Батл був не з легких – всі учасники були сильними супротивниками. Але, з відривом у дев’ять голосів, переміг Андрій Андрєєв.

«Всі виступаючі – молодці. Кожного письменника була цікаво слухати, дивитися за манерою його виступу. Переміг хлопчина, який читав напрочуд легкі, але при тому ж глибокі вірші. Андрій гідний звання талановитої людини», — запевнила херсонка Любов Чуб.

Захід пройшов у Lounge-cafe «Granat»за підтримки громадської організації «ФРІ», Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова та Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Ця зустріч була останньою у першому сезоні — активісти «Поетичної шафи» йдуть на літні канікули. Наступний раз вони планують зібратися у першу неділю вересня.

Альона Мовчан

фото: Олег Робко

Джерело: sol-legas.org