Микола Томенко: Інформаційне лайно від Президента – добрий знак!

18 Травня 2016 01:33

toloka-22.04.2016-19Лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко повідомив, що до нього звернулись представники низки друкованих засобів масової інформації та Інтернет-видань з інформацією про те, що на вигідних комерційних умовах рекламне агентство пропонує розмістити матеріали про його «злочинну політичну діяльність» за останні роки і про «страшну небезпеку для України» у разі його балотування на довиборах до ВР, що відбудуться 17 липня.

«Таким чином, є дві добрі новини. Перша: багато видань навіть за гроші відмовились ставити це інформаційне лайно від Президента про мене. Друга: якщо Президент та його команда лише після моєї заяви про готовність домовлятися про єдиних кандидатів від опозиції на п’яти округах вже кинулися вести медіа-війну, за гроші розміщуючи в Інтернет-мережі та у пресі брудні матеріали проти мене, то це означає, що вони – бояться. А бояться – значить поважають», – вважає Микола Томенко.

«Отож, інформаційне лайно від Президента – це ще одне підтвердження того, що я і моя команда – на правильному шляху!», – підсумував лідер «Рідної країни».

Він також додав, що ця історія цікава ще й тим, щоб промоніторити ЗМІ, які опублікують ці «глибокі» аналітичні матеріали, щоб остаточно зрозуміти, кому гроші – понад усе!