Блокада Криму триватиме і надалі, – голова Херсонської ОДА

14 Травня 2016 12:40
Блокада анексованого Росією Криму припинена не буде. Про це в інтерв’ю ЛІГА.net заявив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Фото: gordeev.org.ua

Фото: gordeev.org.ua

“Ми не визнаємо жодну владу в Криму, тому ми не можемо вибудовувати відносини з Кримом. Існує блокада. Будь-які промислові (вантажні) перевезення заборонені. Можуть проїжджати легкові автомобілі і все. Громадяни можуть перетинати адміністративний кордон”, – зазначив Гордєєв.

За його словами, вода і електрика не поступатимуть на територію Криму.

“Мені товариш розповідав, що сюди приїжджають кримчани, закуповують м’ясо, сало, ріжуть на шматочки, ховають у себе і так провозять. Це контрабанда? Може бути. У Криму далеко не все так красиво, як це підносить російська пропаганда”, – наголосив Гордєєв.

Він нагадав, що раніше діяв закон про окупований Крим і працював режим експорту та імпорту. “Зараз же рішенням Кабміну це ліквідовано. Якщо хтось не вірить державній владі, то на всіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду присутня громадськість, яка разом з прикордонниками, митниками та поліцією контролює пункти пропуску”, – зазначив губернатор.

28 квітня президент України Петро Порошенко представив нового голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва.

Джерело: espreso.tv