На Херсонщині працює Координаційний центр «Крим»

11 Травня 2016 16:30
www.gazeta.lviv.ua

www.gazeta.lviv.ua

Нещодавно, на базі Херсонської митниці ДФС розпочав свою роботу відділ Координаційного центру «Крим» ДФС України.

Серед основних завдань підрозділу :

– координація взаємодії Державної фіскальної служби України з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування з питань організації контролю за здійсненням митних процедур на адміністративному кордоні з вільною економічною зоною «Крим» (далі – ВЕЗ «Крим»);

– постійний моніторинг та контроль за ситуацією на адміністративному кордоні з ВЕЗ «Крим» та надання консультацій з питань державної митної справи.

Координаційний центр «Крим» консультує юридичних та фізичних осіб з питань, пов’язаних з переміщенням товарів і транспортних засобів через адміністративний кордон з ВЕЗ «Крим», а також особливостей здійснення митних формальностей в контрольних пунктах в’їзду-виїзду.

Індивідуальні консультації платникам податків та громадянам проводяться у години прийому: у вівторок з 1000 по ІЗ00 та четвер з 1400 по 1700 годин, за адресою: м. Херсон , вул. Гоголя, 13, каб. 324, тел. (0552) 26-26-63.

Контактна особа: керівник відділу Координаційного центру «Крим» ДФС України – радник податкової та митної справи 3-ого рангу Горішній Костянтин Станіславович.