Бадьорий ранок — це ранній ранок!

11 Травня 2016 05:45
girnyk.com.ua

girnyk.com.ua

«Бадьорий ранок» — це чудовий ритуал, який кожен може створити сам. Задум простий: як почнеш ранок, так піде і день. Основне правило ранку — воно повинно проходити енергійно: одна справа змінює іншу, не повинно бути «дірок». Ось основні пункти, які можна рекомендувати для прикладу (свій власний список, напевне, ви зможете скласти самі).

Вставати рано, як Жайворонок. Бадьорий ранок — це ранній ранок. Чим раніше ви прокинулися, тим простіше вам буде провести ранок у відмінному тонусі, а разом з ранком і весь день. Бадьорий ранок починається о 6-8 годині ранку, в 12 годин дня ранок бадьорим не буває. Однак мало просто прокинутися рано, бадьорий ранок треба створити, а точніше треба зробити ранок бадьорим. Як?

Перше — швидко вставати. Не валяємося, а потягнулися і встаємо: починаємо день, починати жити.

Прокинулися — привітайте себе і ранок. Так, прямо вголос і з задоволеним обличчям, весело і енергійно: «Доброго ранку!»

Як ви ранок назвете, так він і попливе.

Як тільки з ранком привіталися, можна потягнутися і піднятися. Потім пройти у ванну, але не човгаючи ногами, а красивою величною ходою. Уявіть, що вас знімає відеокамера, і цей ролик покажуть прикладом для всієї країни — ось як треба проводити бадьорий ранок!

До речі, вранці ніяких тапочок! Легка і м’яка взуття з задником, яка міцно тримається на нозі.

Вмиватися вранці треба холодною водою, щоб особа прокинулося. Разом з особою прокидаються ваші почуття і емоції, вміння відчувати безпосередньо залежить від того, наскільки живе у вас обличчя. До речі, здатність думати теж. Якщо хочете зовсім добре включити розум і емоції, то посміхайтесь собі в дзеркало, побудуйте пики.

Особа вже включилося, відмінно!

Тепер включаємо тіло, у нас в планах — зарядка. «Зарядка» — слово заїжджене, але правильне: фізична зарядка заряджає. Десять-п’ятнадцять хвилин, розтяжки, махи руками, присідання.

Після зарядки дуже добре зробити пробіжку. Маршрут знайомий і продуманий, подалі від задимлених трас, алеї парку нас приваблюють. Півгодини — вже здорово. Свіже повітря, активний подих — після пробіжки ваш день точно буде бадьорим і енергійним. Пробіжка, це заряд на весь день!

Як повернулися — гарячий душ, жорсткі розтирання, обливання холодною водою. Після душу чоловікам рекомендовані підтягування на перекладині. Коли організму потрібно підтягувати вгору самого себе, він швидко розуміє, що зайва вага йому не потрібен. «15 вранці — ввечері 15», і ви в спортивній формі все життя.

Перед роботою, по дорозі (відмінно в машині) — займіть себе співом і лицьовій гімнастикою. Лицьова гімнастика — це дуже просто: ви робите всі можливі рухи губами, щелепами і бровами в усі можливі сторони. Навіщо? Десь на 30% збільшується інтелектуальна продуктивність: починаєте міркувати набагато краще. «Розігріта» особа — добре міркуєте, красиво говорите.

І останнє — план дня: ви вже написали з вечора? Якщо так, то саме час його перечитати і внести коригування. Якщо ще не написали — сідаємо й пишемо. Зі свіжою головою, бадьорим тілом. Написав — радіємо: коли план дня написаний, він починає будуватися як ніби сам собою.

Бадьорого Вам ранку!

Джерело: Психологіс