Правоохоронці на Херсонщині перейшли на посилений режим несення служби

8 Травня 2016 12:40
unn.com.ua

unn.com.ua

У період з 8 по 9 травня на Херсонщині поліція перейшла на посилений варіант несення служби – правопорядок будуть забезпечувати близько двох тисяч поліцейських. Про це інформує УНН з посиланням на ВК ГУ НП України в Херсонській області.

З 8 по 9 травня у населених пунктах Херсонщини відбудеться більше 500 масових заходів (спортивних, релігійних, культурно-видовищних), у яких планують взяти участь більше 470 тисяч громадян.

Публічний порядок та безпеку громадян по області будуть забезпечувати 1860 працівників поліції, 144 працівники служби з надзвичайних ситуацій (задіяно 38 одиниць техніки), 50 військовослужбовців Нацгвардії, 80 прикордонників та 370 представників громадських формувань.

Щоденно для підтримання публічного порядку та безпеки громадян залучається 288 поліцейських, у цьому їм допомагають 29 військовослужбовців Нацгвардії та близько 50 працівників недержавних охоронних структур. Лише по місту Херсону щодня курсують 25 автопатрулів та 31 піший патруль. Також на території області діють шість блокпостів поліції, на яких щоденно несуть службу 54 поліцейських.