На Херсонщині посилили заходи безпеки після теракту в Новоолексіївці [Відео]

18 Квітня 2016 10:22
E82F6565-5E88-48B2-B95C-E693CBBA6D08_w640_r1_s

Олександр Воробйов

Голова Генічеської райдержадміністрації Херсонської області Олександр Воробйов стверджує, що в регіоні посилено заходи безпеки у зв’язку з терактом, що стався 15 квітня. Про це чиновник розповів у коментарі Крим.Реалії.

«Нам надали більше ста людей на патрулі тільки в Новоолексіївці, для того, щоб по «гарячих слідах» зловити злочинців. Сьогодні ми сповнені сил, щоб дати відсіч цій нечисті, яка розбурхує населення району, і зробимо все можливе, щоб цього більше не повторилося», – запевнив Олександр Воробйов.

За його словами, регіон «захищений у повному обсязі».

За інформацією голови Генічеської районної державної адміністрації, слідство розглядає різні версії вибуху в Новоолексіївці, складають фоторобот підозрюваних і шукають їх по «гарячих слідах».

«Не хотів би більше розповідати про подробиці матеріалів слідства, поки обробляються різні версії. Але хотів би, щоб люди все знали: ніякого покровительства й загладжування ситуації не буде. Народ знатиме правду, і сьогодні робиться все можливе для того, щоб були спіймані ці нелюди», – сказав він.

Олександр Воробйов звернувся до місцевих жителів із проханням бути уважними й повідомляти до поліції чи адміністрації про залишені на тривалий термін машини.

15 квітня в селищі Новоолексіївка Генічеського району, поблизу адміністративного кордону з анексованим Кримом, стався вибух в автомобілі ВАЗ-2101 із одеськими номерами, припаркованому в громадському місті. У результаті одна людина загинула й четверо отримали поранення. Вибух кваліфікований як терористичний акт і, за твердженням влади області, спрямований проти кримських татар, які компактно проживають на території району.