На IV Таврійському пройшов захід в рамках акції «Зробимо Україну чистою разом»

14 Березня 2016 10:05

1480760_209031846121581_3433996771001426385_nУ суботу, 12 березня, у межах 4-го Таврійського мікрорайону, в рамках підготовки до всеукраїнської соціальної акції “Зробимо Україну чистою разом” силами херсонської Громади мусульман України та небайдужих мешканців, за підтримки депутатів різних рівнів та членів виконкому від фракції “Солідарність” був проведений суботник.

Велика ділянка зеленої зони в районі проспекту Адмірала Сенявіна була розчищена від бур’янів та будівельного сміття. Через цю ділянку мешканці 4-го Таврійського зазвичай ходять пішки в інший мікрорайон. Після прибирання це місце стало комфортним та безпечним.

“Дякую Громаді мусульман України за високий рівень організації та небайдужість до проблем херсонців. Зазначу, що саме ця ділянка передбачена під будівництво мусульманського культурного центру. Крім того, в діалозі з головами ОСББ дійшли висновку, що окрім благоустрою зеленої зони є ще й потреба в облаштуванні спортивного майданчику та санітарної зони для водіїв маршрутних таксі, адже поруч знаходиться кінцева зупинка громадського транспорту. Також мешканці мікрорайону наголошують на необхідності громадських слухань при затвердженні землевпорядкувальної документації. Я впевнений, що спільна робота та діалог дадуть позитивний результат, забезпечать безпеку та комфорт на цій території. Представники мусульманської громади запевняють, що будівництво культурного центру передбачає створення пішохідних доріжок та освітлення, а також вони будуть дбати про громадську безпеку”, – розповів “Рідній Херсонщині” очільник Херсонського представництва Фонду “Рідна країна”, депутат міської ради, член фракції “Солідарність” Михайло Линецький.

Варто зазначити, що мешканці мікрорайону, голови ОСББ та депутати планують найближчим часом ще кілька суботників.

Ще в суботу зранку тут були непрохідні хащі і купа будівельного сміття

Ще в суботу зранку тут були непрохідні хащі і купа будівельного сміття