У Херсонському обласному онкодиспансері відкриють виставку картин Інни Красновської

10 Березня 2016 11:34
misto-muz.blogspot.com

misto-muz.blogspot.com

Сьогодні, 10 березня, о 12.00 у Херсонському обласному онкологічному диспансері в рамках мистецького проекту «Галерея життя» відбудеться відкриття персональної виставки картин Інни Красновської «Я серцем обіймаю цілий Cвіт…».

На запрошення ініціатора проекту, головного лікаря Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірини Сокур, відома в Україні художниця представить більше 30 своїх робіт.

Інна Красновська створила авторський напрям, який назвала «Цвітиці». Роботи, що будуть представлені в рамках проекту, виконані у різних техніках: олійний живопис, акварель та унікальний пластиліновий малюнок – мистецтво на перетині двох класичних образотворчих жанрів – «плаского» живопису і об’ємної скульптури.

Своє вміння майстриня передає всім, хто хоче навчитися власноруч творити дива.

Так, 26 березня 2016 року о 10:00 для пацієнтів та співробітників Херсонського обласного онкологічного диспансеру художниця проведе майстер-клас з пластилінового живопису.

Персональна виставка картин Інни Красновської триватиме з 10 березня до 10 квітня.

Для довідки. Мета мистецького проекту «Галерея життя» Херсонського обласного онкологічного диспансеру – створити арт-середу, що сприятиме покращенню емоційного стану пацієнтів та зможе надихнути їх на боротьбу із хворобою.

У рамках проекту постійно проходитимуть виставки живопису, фоторобіт, скульптури, інсталяції, акустичні концерти, лекції та майстер-класи. Показати свої роботи може кожен, хто щиро хоче допомогти.