Способи не захворіти навесні: готуємось заздалегідь

19 Лютого 2016 00:32

Не потрібно йти в аптеку за чарівними препаратами, які обіцяють підвищити ваш імунітет. Спробуйте більш натуральні способи для зміцнення захисних сил організму навесні.

zdorovia.com.ua

zdorovia.com.ua

Знизьте рівень стресу. Не новина, що постійний потік стресу шкідливий для вашого здоров’я. Дослідження показують, що стрес може послабити імунну систему, і організм буде беззахисний перед хворобами. Навчіться розслаблятися і займайтеся речами, які приносять вам задоволення.

Насолоджуйтесь регулярним сексом. Виявляється, секс не тільки покращує самопочуття, а ще й підвищує імунітет. Недавнє дослідження розглянуло зв’язок між сексуальною активністю і здоров’ям людей середнього віку і старше. Виявилося, що у людей, які ведуть активне статеве життя, загальний стан здоров’я був набагато кращий, ніж у тих, хто займався сексом рідше.

Смійтеся частіше! Група вчених під час дослідження зв’язку між сміхом і захисною функцією організму, виявила наступне: люди, які голосно сміялися після перегляду мультфільмів, демонстрували підвищення імунної функції.

Заведіть домашнього улюбленця. Домашні тварини дарують нам радість спілкування, змушують виконувати фізичні вправи і зміцнюють наше здоров’я. Дослідження показали, що наявність домашньої тварини в будинку допомагає знизити артеріальний тиск, рівень холестерину, що покращує здоров’я серця і судин.