Симфонічний оркестр Херсонського держуніверситету отримає статус міського

9 Лютого 2016 19:00
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На найближчій сесії Херсонської міської ради депутати розглянуть пропозицію надання симфонічному оркестру ХДУ статусу міського.

Про це під час сьогоднішнього концерту оркестру у Херсонському академічному театрі ляльок повідомили хероснський міський голова Володимир Миколаєнко та депутат Херсонської міської ради Артем Кіяновський.

Сьогодні ж оркестр грав для наймолодших слухачів – учнів навчально-виховного комплексу “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради.

Захід відбувся у рамках святкової програми до 15-річчя оркестру. Юні глядачі прослухали найкращі композиції світової класики. А найталановитіші вихованці закладу  – учасники вокального квартету – отримали подяки міського голови.

Також Володимир Миколаєнко нагородив грамотами диригента оркестру Святослава Марцинковського та мистецтвознавця, заступника директора з наукової роботи художнього музею ім.А.Шовкуненка Владиславу Дяченко.

“Дуже сподіваюсь, що чудові музичні композиції надихнуть наших юних слухачів на нові ідеї та звершення”, – зауважив міський голова.