Михайло Линецький: «Діалог з владою дає позитивний результат»

9 Лютого 2016 08:44

DSC_4342_Протягом 5 років біля будинків на проспекті Сенявіна, 152, (корп. 1,3,4,5) велось капітальне будівництво багатоповерхівок. За цей час забудовник знищив усю прибудинкову територію та дороги і не виконав ніяких робіт по відновленню прилеглої території, знищеної під час будівництва. Від цього страждали не тільки мешканці вказаних будинків, а й більшість жителів 4-го Таврійського мікрорайону. Депутат Херсонської міської ради, член фракції «Солідарність» Михайло Линецький звернувся до міського голови Володимира Миколаєнка з вимогою включити до титульного списку на 2016 рік в міському бюджеті капітальний ремонт дороги та прибудинкової території за цими адресами.

Спеціалісти відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку міської ради провели обстеження даної території і підтвердили, що покриття дійсно потребує ремонту. Тож при складанні проекту планів робіт на 2016 рік Херсонський міський голова доручив передбачити бюджетні призначення на ремонт внутрішньо дворових проїздів за вказаними адресами та винести його на розгляд постійних комісій міської ради.

Михайло Линецький розповідає, що за останні півтора року міський голова зробив багато корисного для громади міста і сподівається, що він надалі буде враховувати потреби громадян.

«Я завжди говорю, що влада може подобатися або ні, її можна поважати, чи ні, але однозначно з владою треба вести конструктивний діалог. У минулому році частково був виконаний ремонт внутрішньо дворових проїздів у 4-му Таврійському мікрорайоні. В цьому році я звернувся з вимогою до міського голови не полишати проблему і довести справу до кінця. Сподіваюсь, що всі питання будуть вирішені на користь громади міста», – підкреслив у коментарі “Рідній Херсонщині” депутат міської ради від фракції «Солідарність» Михайло Линецький.