Херсонським школярам пропонують взяти участь у конкурсі есе «Я – європеєць»

28 Січня 2016 14:11
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

У листопаді 2015 року – березні 2016 року Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводиться Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць».

Конкурс проводиться серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх і вихованців позашкільних навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць» – це відкритий захід, що присвячений 25-річчю дипломатичних відносин між Україною та Литовською Республікою і 5-річчю діяльності Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця».

Метою конкурсу є привернення уваги до розвитку українсько-литовських відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганда європейських цінностей та демократичних принципів державного устрою.

Роботи учасників можна надсилати до 12 лютого 2016 року на електронну адресу із обов’язково зазначеними відомостями про автора, його місцем навчання (повне найменування навчального закладу), місцем проживання й контактними даними.

Підсумки завершального етапу Конкурсу підводитимуть у березні 2016 року.