На Херсонщині прикордонники припинили три спроби переміщення транспортних засобів з порушеннями

27 Січня 2016 14:11

news_20151219_125427_1450522467У минулі вихідні прикордонники Бердянського загону у контрольному пункті «Чонгар» спільно з представниками фіскальної служби виявили і припинили три спроби переміщення транспортних засобів з порушеннями. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так, громадянин України прямував до Криму на автомобілі «Мерседес» за дорученням, яке видавалось у Києві без присутності власника, адже останній на той момент вже виїхав до АР Крим.

Недійсне доручення на автомобіль прикордонники також виявили ще у одного нашого співвітчизника, який у минулу суботу їхав автомобілем «Лексус» 2006 року випуску. Власниця авто на момент видачі доручення була за межами України.

А житель Києва прямував із Криму автомобілем «Ніссан» 2001 року випуску, він-код якого не співпадав з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

Після складання протоколів про адміністративні правопорушення транспортні засоби для прийняття правового рішення були передані до Генічеського відділу поліції в Херсонській області.