Херсонське представництво “Рідної країни” піклується про військових

13 Січня 2016 07:00

YyGhBev3JwIХерсонське представництво Фонду Миколи Томенка неодноразово надавало всебічну адресну допомогу нашим військовим. Ми вже понад рік тісно співпрацюємо з батальйоном охорони військового аеродрому 11-ї окремої бригади армійської авіації та підполковником Ігорем Зосименком.

Вчора очільник Херсонського представництва Фонду, депутат міськради Михайло Линецький завітав до наших друзів. Від представництва Фонду військовим передали велику кількість будівельних матеріалів, зокрема сантехніку, кахель, плитку тощо. Михайло Валерійович на власні очі переконався, що всі раніше передані кошти використані за призначенням, побутові умови у частині поліпшуються і, що найприємніше, завдяки діяльності “Рідної країни”.

Ми нещодавно повідомляли, що Фонд допомагає будувати військовим караульне приміщення. На сьогоднішній день будівництво майже завершено – у приміщенні з’явився дах, вікна та двері.

d5fgoBNMDXgХерсонське представництво Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” щиро вдячне патріоту, моряку цивільного флоту Сергію Березаню та керівництву ТОВ ПТК “Агромат” за виявлену громадянську позицію, за небайдужість до захисників Батьківщини.

Командир батальйону Ігор Зосименко висловив подяку Фонду та небайдужим херсонцям за оперативне вирішення проблем наших військових. Підполковник наголосив, що допомога, яку надає “Рідна країна”, дійсно важлива і наближає нашу перемогу.

“Ми тісно співпрацюємо з нашими друзями вже понад півтора роки. Я вважаю, що допомагати захисникам Батьківщини – це мій соціальний обов’язок не тільки як підприємця, але і як патріота. Я з упевненістю можу сказати, що на цьому співпраця не закінчується, представництво Фонду і надалі буде підтримувати військових. Закликаю херсонців бути небайдужими до проблем нашої армії!”, – наголосив Михайло Линецький.

Будівництво караульного приміщення (Грудень 2015 року)

Будівництво караульного приміщення (Грудень 2015 року)

Xi_Nblz5j18

На сьогоднішній день будівництво караульного приміщення майже завершено

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”