У Херсонській області запрацювали пункти обігріву

5 Січня 2016 12:22

punkt-obigrivu_1З метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей у зв’язку із погіршенням погодних умов та значним пониженням температури на території Херсонської області почали встановлюватися пункти обігріву. Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС України у Херсонській області. Такі пункти розгортають рятувальники обласної служби ДСНС відповідно до розпоряджень органів місцевої влади.

Станом на 4 січня в області відповідно до рішень органів місцевої влади обласною службою ДСНС встановлено 2 намети: у м.Берислав, провулок Східний, 1; м.Скадовськ, вул.Комсомольська, 149. Також запрацювали стаціонарні пункти обігріву, визначені райдержадміністрацією у смт Білозерка на вул. Карла Маркса, 100 та пров. Харченка, 33.

Вчора, 4 січня, рятувальники розгорнули пункт обігріву у Херсоні на вул. Блюхера, 12.

У зв’язку із ситуацією, що виникла з 2 січня у м. Генічеську через перебої з газопостачанням, місцевою владою прийнято рішення про обладнання стаціонарних пунктів обігріву у ЗОШ №1, санаторній школі-інтернаті та ВПУ №17. Рятувальники районного відділу ГУ ДСНС області готові при першій необхідності розгорнути три намети, обладнані буржуйками.