У Херсоні відкрився перший в Україні дитячий телеклуб “МаліОК”

28 Грудня 2015 13:46

ee2359ee-8dcd-4995-88e6-99c371eb72ceМи раді повідомити херсонців, що сьогодні у нашому місті відкрився перший в Україні дитячий телеклуб “МаліОК”. На відкритті були присутні поважні гості, зокрема Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, секретар міської ради Олена Урсуленко та голова “Конгресу батьків України” Андрій Яценко.

“Територія “МаліОК” – це креативні заняття, цікаві майстер-класи, українська поетична атмосфера та інноваційні телевізійні технології. У цій студії діти зможуть опанувати акторську майстерність, навчитися сценічній мові, зніматимуть мульфільми та записуватимуть цікаві та повчальні історії для нової телепередачі”, – зазначила керівник студії, дитяча письменниця, завідувач науково-методичним центром тележурналістики Київського університету імені Бориса Грінченка Ангелова Мар’яна Степанівна.

З нею працюватиме команда молодих та креативних інструкторів-тренерів, випускників провідних вузів в галузі медіатехнологій та журналістики.

“Розглядаю відкриття такої школи у нашому місті як соціально-гуманітарну інвестицію в найдорожче, що у нас є – в наших дітей. Як підприємець зі стажем та політик-початківець хочу відзначити, що головне моє бажання – це щоб усі наші діти були успішними. Якщо хтось з наших випускників стане зіркою телебачення, я буду пишатися тим, що став провідником цієї ідеї у моєму рідному місті. Більшість інвестицій розглядається у матеріальному контексті, люди хочуть все і одразу, а це інвестиція на майбутнє і, сподіваюсь, принесе велику користь суспільству з часом” – прокоментував подію очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка ” Рідна країна ” Михайло Линецький.

Телестудія знаходиться у дитячому супермаркеті “Тралі Валі” (вул. Потьомкінська, 53).