Хто забив найкрасивіший гол херсонського “Кристала”?

24 Грудня 2015 17:22

Обирайте автора кращого голу «Кристала» у першій половині сезону.

Напередодні новорічних свят ми хочемо порадувати наших уболівальників і разом пригадати приємні моменти, які наша команда пережила у першому колі чемпіонату України. Із 19 забитих голів ми обрали п’ятірку кращих і вам визначити серед них переможця.

Отже, першим претендентом є гол капітана «Кристала» Сергія Цоя у ворота «Буковини». Щойно розпочався перший матч нового сезону, як херсонці повели в рахунку з досвідченим суперником, який перейшов із першої ліги. Гол Цоя на 3-й хвилині гри додав упевненості підопічним Сергія Шевцова. «Кристал» тоді переміг із рахунком 3:1.

Для опитування ми вирішили взяти ще один гол із матчу «Кристал» – «Буковина». Це показова контратака за участю Іллі Шевцова і Івана Гливого на 4-й компенсованій хвилині до другого тайму. Ілля щойно вийшов на заміну, дебютував у професійному футболі і одразу ж узяв участь у гольовій атаці. Після пасу партнера, він пройшов правим флангом і точно викотив на Івана, який зліва увірвався до штрафного майданчика суперника і в дотик переправив м’яча до сітки.

Відзначимо ще один гол Сергія Цоя. У принциповому поєдинку із новокаховською «Енергією» херсонці володіли перевагою протягом усього ігрового часу. Однак справжня впевненість в успішному результаті прийшла лише після другого взяття воріт. Сергій Козаченко підхопив м’яч на правому фланзі, зайшов до штрафного майданчика суперника, розвернувся і віддав на Цоя. Капітан прийняв на груди і пробив у кут. Взяттю воріт посприяв рикошет, але від цього гол не став менш красивим.

Чудовий удар зі стандарту вийшов у Романа Ленського у виїзному поєдинку із «Арсеналом Київ». Після серії гострих моментів, «Кристал» забив зі штрафного і повів у рахунку. На жаль, у цьому матчі херсонці поступилися 1:2.

Ще одним претендентом на вашу підтримку ми обрали гол Віталія Михайленка у заключному матчі осінньої частини сезону проти «Арсенала-Київщини». Віталій скористався зручною скидкою партнера на лінію штрафного майданчика і несильно, але дуже точно пробив у нижній кут. У цьому матчі «Кристал» переміг із рахунком 2:0.

ФК «Кристал»