У Херсоні реалізовують програму «Здоров’я жінок України»

23 Грудня 2015 09:25
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

«Включайся – подбай про здоров’я!» – саме під таким девізом 16 грудня 2015 року в Херсонському обласному центрі «Успішна жінка» голова Центру Олена Микитась та Любов Окатова провели семінар-тренінг в рамках програми «Здоров’я жінок України» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), департаменту охорони здоров’я ХОДА для тренерів-волонтерів з населених пунктів Херсонської області.

Програма покликана захистити репродуктивне здоров’я жінок та підлітків, їх репродуктивні права, підвищити свідоме ставлення до власного здоров’я та усвідомлення потреби планування сім’ї через інформування цільової групи проекту: молоді, людей з інвалідністю, військовослужбовців, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини в Україні.

Семінар відвідали методисти методичного кабінету Новокаховської міської ради Плясецька Світлана та Будняк Наталя, які впродовж січня-червня 2016 року будуть організовувати та проводити заходи для збереження репродуктивного здоров’я населення в м. Нова Каховка, Таврійськ, смт. Дніпряни та с. Маслівка за участю лікарів-гінекологів та активної молоді.