Сільські садиби села Григорівка Чаплинського району будуть нанесені на карту «Google Map»

30 листопадаа 2015 15:12
visitkherson.gov.ua

visitkherson.gov.ua

Департамент зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів обласної державної адміністрації виступив партнером Херсонської Торгово-промислової палати у підготовці та проведенні 19-20 листопада 2015 року у приміщенні Обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Гончара 6-го Міжнародного екологічного форуму «Чисте місто. Чиста ріка. Чиста планета».

У рамках Форуму проведено панельну сесію на тему: «Екологічний туризм як компонент формування іміджу території», під час якої обговорені актуальні питання розвитку екологічного туризму на Херсонщині.

За результатами проведення сесії налагоджено співпрацю між картографом Херсонщини Максимом Рєтівим, Департаментом зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів обласної державної адміністрації та Григорівським сільським головою Сергієм Кліщевським щодо нанесення на карту  «Google Map» об’єктів сільського зеленого туризму села Григорівка Чаплинського району з метою донесення інформації до потенційних туристів, які прибуватимуть на оздоровлення до «Лемурійського озера», та наглядної демонстрації в мережі Інтернет інформації про сільські садиби цього села та можливість розміщення. У селі Григорівка знаходиться 18 сільських господарів, які  з радістю приймають на відпочинок туристів, надають послуги розміщення, харчування тощо. Контактна інформація про господарів садиб.