Ремонт електроопор на Херсонщині до кінця тижня не відновиться

28 листопадаа 2015 11:22
Фото Reuters

Фото Reuters

Ремонтні бригади НЕК “Укренерго” у п’ятницю та на вихідних не отримають доступу для продовження ремонту ліній електропередач “Каховська – Титан”. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на прес-службу компанії.

“Відбулася зустріч представників “Укренерго” з місцевим штабом активістів з блокади Криму в Херсонській області. Енергетики донесли свої аргументи, вони будуть передані в центральний штаб акцій за блокаду Криму, і після цього буде прийматися рішення. Разом з тим, на вихідних бригади “Укренерго” не отримають доступу для продовження ремонтних робіт”, – зазначили в прес-службі.

Як відомо, у п’ятницю заступник директора “Укренерго”, а також керівники Одеської та Запорізької енергосистем провели зустріч з активістами блокади Криму в Херсонській області, на якій пропонували допустити ремонтні бригади для продовження робіт на ЛЕП.

Ремонтна бригада “Укренерго”, яка займалася відновленням ЛЕП “Каховська – Титан”, в 10:00 четверга припинила роботи у зв’язку з вимогою активістів енергетичної блокади Криму.

В даний час на пошкодженій ділянці ЛЕП замінена опора, був піднятий грозозахисний трос і дроти трьох фаз, ще необхідно підключити дроти до гірлянд ізоляторів і підготувати лінію до включення.

За словами міністра енергетики Володимира Демчишина, для завершення ремонту на цій лінії потрібно три години.