У Херсоні відкрився кризовий медіа-центр

27 листопадаа 2015 13:30
spilnotv.com

spilnotv.com

Проект презентували вчора, 26 листопада. Херсонський кризовий медіа-центр є співпроектом ГО «Український кризовий медіа-центр» та Херсонської обласної організації КВУ. Завдання медіа-центру в Херсоні – створення сучасного незалежного дискусійного майданчика для зацікавлених прогресивних сил громади регіону та ЗМІ: оперативне надання місцевій громаді регіону об’єктивної інформації про події в Україні та області, інформування громадськості про виклики та загрози національній безпеці, у воєнній, політичній, економічній, енергетичній, гуманітарній сферах тощо.

На презентацію центру прийшли місцеві журналісти, громадські діячі, політики. «Кризовий медіа-центр – це майданчик для вільного спілкування із соціально активними громадянами, які повинні долучатися до влади у прийнятті важливих рішень та реформуванні», – зазначив голова ХОДА Андрій Путілов.

В перші дні роботи центр устиг зібрати за «круглим столом» експертів з різних галузей. Зокрема, обговорювались теми дерегуляції в сільському господарстві та енергоефективності.

Іван АНТИПЕНКО, «День»