Херсонці представили свої досягнення на «DesignMeeting 2015»

13 листопадаа 2015 16:18
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Одним із пріоритетів у роботі навчально-естетичного комплексу «Художня школа» є постійне знайомство з сучасними тенденціями в області мистецтва, дизайну та педагогіки.

Такий комплексний підхід до підвищення кваліфікації педагогів був представлений на міжнародному симпозіумі «DesignMeeting2015», який пройшов в університеті Західної Богемії на факультеті дизайну й мистецтв ім. Ладислава Сутнара (Чеська Республіка).

У роботі симпозіуму взяли участь представники більше 20 країн світу, які обмінювалися досвідом, знаннями, обговорювали питання сучасного дизайну й мистецтва, а також визначали їх роль і місце в ХХІ ст.

Це був насичений подіями тиждень з лекціями провідних спеціалістів світу в області дизайну, майстер-класами, виставками. Однією з виставок була презентація навчальних закладів Європи, що працюють у напрямку образотворчого мистецтва та дизайну. Україну на цьому симпозіумі представляла група педагогів навчально-естетичного комплексу «Художня школа» м. Херсона з виставкою графічного дизайну студентів відділення вищої школи.

Виставка здобула позитивні відгуки, а педагоги повернулися з новими ідеями, знаннями й перспективами для подальшої роботи.