Микола Томенко привітав працівників культури Херсонщини з професійним святом

10 листопадаа 2015 08:37
lb.ua

lb.ua

Вчора, 9 листопада, у Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва на Херсонщину з робочим візитом завітав народний депутат, засновник Фонду “Рідна країна” Микола Томенко.

Микола Володимирович відвідав захід присвячений цьому визначному державному святу. Урочистості відбувалися у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша. У театрі зібралося близько 200 діячів культури Херсонщини, яким подарували святковий концерт та привітали теплими словами.

У вітальному слові народний депутат України пообіцяв, що на наступний бюджетний рік буде закладено достатньо коштів для розвитку галузі культури.

“За заробітну плату відповідає не міська влада, а держава. Тому ми будемо працювати в цьому напрямку, щоб ви отримували гідну заробітну плату”, – додав Микола Володимирович.

Микола Томенко як засновник Фонду «Рідна країна» відзначив найактивніших працівників галузі освіти і культури м. Херсон подарунками Фонду, а також вручив подяки від Міністерства культури.

Тарас Букрєєв, “Рідна Херсонщина”