Сьогодні у Херсоні відбудеться прем’єрний показ документального фільму “Газова революція чи сланцевий цугцванг”

6 листопадаа 2015 08:10
facebook.com/rezhisser.org

facebook.com/rezhisser.org

Запрошуємо на прем’єрний перегляд документальної стрічки Ігоря Чайки “Газова революція чи сланцевий цугцванг”.

Формат зустрічі планується такий – спочатку вступ від режисера, потім перегляд і вже після цього дискусія.

Про фільм та концепцію проекту:
На сьогоднішній день безпека України, як ніколи, залежить від її енергетичної складової. Адже саме зараз країна змушена працювати в надзвичайних умовах фізичної, інформаційної та енергетичної війни. Разом з тим, незважаючи на важкі часи для України, наша держава має всі можливості для реформування енергетичного сектору. Експертне середовище наголошує на важливості забезпечення надійного та конкурентного постачання енергоресурсів, а також захисту навколишнього середовища і здоров’я людей та створення нових робочих місць.

Якісний та фаховий документальний фільм проекту «Газова революція. Усвідомлений вибір» стане в нагоді під час суспільного діалогу не тільки представникам галузі та компаній, а й громадським і екологічним активістам, представникам медіа, які матимуть у своєму розпорядженні сучасний медійний інструмент.

Після перегляду кожен зможе задати своє питання кінорежисеру.

Довідка:
Ігор Чайка – український кінорежисер-документаліст, журналіст, громадський активіст і член Комітету Незалежної медіа-профспілки України. Херсонським глядачам в першу чергу відомий за фільмом “Геній міста” (Мандрівний кінофестиваль Docudays UA, 2009).

Вхід безкоштовний.
Херсонський державний університет (Херсон, вул. 40 років Жовтня, 27). Аудиторія №254

Подія у facebook