Інформаційна кампанія про адміністративні послуги для жителів Херсонщини

2 листопадаа 2015 08:10
socioprostir.org.ua

socioprostir.org.ua

Молодіжна організація «Нова генерація» (м. Херсон) в рамках інформаційної кампанії проекту Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях» видала низку інформаційних матеріалів: флаєри та брошури про адміністративні послуги, а також інформаційні постери, які будуть розміщенні на бордах на території Херсонської та Миколаївської областей як соціальна реклама.

Інформаційні флаєри та брошури містять інформацію та роз’яснення про:

  • які послуги держави відносяться до адміністративних послуг,
  • опис процесу отримання адміністративних послуг.

В брошурах надано логістично-довідкову інформацію про Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) в Херсонській та Миколаївський областях.

Інформаційні постери для зовнішнього розміщення на бордах мають основний меседж до населення – звертатись за отриманням адміністративних послуг саме в ЦНАПи! Також на постері розміщена інформація про ресурси МО «Нова генерація», якими можуть скористатись громадяни – користувачі ЦНАПів:

  • юридична он-лайн консультація на сайті socioprosir.org.ua
  • гаряча телефонна лінія з питань адміністративних послуг: 050 315 68 00

Інформаційні матеріали будуть розміщені:

  • в Центрах надання адміністративних послуг
  • в районних державних адміністраціях та міськвиконкомах

Розповсюджуватимуться також організаціями-партнерами та членами мережі ОГС.

Електронні макети видань будуть розміщені на сайті www.socioprostir.org.ua, на сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядуваня, а також на інформаційних порталах (зокрема Громадський простір, Ресурсний центр Гут).