Херсонців запрошують взяти участь у створенні поетичної відеокниги нашого краю

2 листопадаа 2015 11:10
www.ipnews.in.ua

www.ipnews.in.ua

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара запрошує всіх бажаючих до створення поетичної відеокниги Херсонського краю! Якщо ви вважаєте, що сучасна поезія здатна дивувати, що Херсонщина може сміливо пишатися своїми поетами, якщо ви здатні розгледіти прихований зміст та глибину внутрішнього всесвіту поета лише за кількома рядками, якщо ви захоплюєтесь поезією, зокрема творчістю наших поетів-краян, і мрієте поділитись своїм захопленням з іншими, тоді ласкаво просимо до бібліотеки!

Оберіть будь-який вірш херсонського поета та прочитайте його перед відеокамерою. Відео можна завантажити на YouTubе або інший відеохостинг та надіслати електронною поштою посилання на відповідну сторінку за адресою: nmo.libks@gmail.com, kslibr@gmail.com.

Також відео можна принести до відділу краєзнавства обласної бібліотеки або до найближчої районної бібліотеки, працівники якої допоможуть вам розмістити його в Інтернет.

Надсилаючи листа, не забудьте в темі зазначити: “На проект “Поети Херсонщини. Читаємо разом” та вказати свої контактні дані.

Якщо у вас немає можливості записати відео самостійно, завітайте до бібліотеки ім. Гончара.

З поданих відеороликів будуть відібрані найкращі та скомпоновані у відеокнигу.