Прес-конференція “Стеж за грошима” у Херсоні

23 Жовтня 2015 08:37
facebook.com

facebook.com

На прес-конференції журналістам, громадськості та кандидатам буде представлено проміжні підсумки кампанії «Стеж за грошима», яка проводиться у серпні-листопаді 2015 року Всеукраїнською Ініціативою «Активна Громада» у партнерстві з Громадським Рухом ЧЕСНО. Зокрема координатори кампанії повідомлять:
• Як партії та кандидати виконали взяті зобов’язання щодо оприлюднення майнових декларацій та надання фінансових звітів про передвиборчі витрати.
• Які політичні партії та кандидати в мери підписали Декларацію відповідальності про прозоре фінансування виборчої кампанії, а які відмовилися.
• Хто з кандидатів та партій витратив на свою кампанію найбільше коштів і чи відобразили вони це у своїх звітах та деклараціях.
• Кому з кандидатів «забракло коштів навіть на життя» (хто подав «нульову» декларацію про доходи).
• Скільки громадян України долучилися до кампанії «Стеж за грошима» і що вони вимагали та очікували від кандидатів найчастіше.
Також з 15:00 буде виділено час на запитання громадян до депутатів та спілкування депутатів між собою. 23 жовтня – це останній день, коли громадяни відкрито можуть поспілкуватись із кандидатами та запитати в них, звідки вони брали кошти на передвиборчу кампанію та що вони зроблять для міста.

Запрошуємо представників преси, громадян та кандидатів в мери та депутати Херсону!
Кількість місць обмежена! Тому, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: http://goo.gl/forms/H80yqb5Q1W, або надішліть Ваші ПІБ та контактні дані на адресу: alina.molosh128@gmail.com

23 жовтня о 14:00, вул. Декабристів, 26 (прес-клуб “Новий день”)