На Херсонщині рівень виробництва за місяць зріс на 8,3%

22 Жовтня 2015 16:41

nadiyshly-koshty_2У січні–вересні 2015 року порівняно з січнем–вереснем попереднього року обсяги промислової продукції в цілому по області зменшились на 2,4%.

Втім, як повідомляють в Головному управлінні статиски України Херсонщини, випуск продукції у вересні 2015 року порівняно з серпнем 2015 року збільшився на 8,3%.

Випуск продукції проти січня–вересня 2014 року зменшили підприємства машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності, з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів.

Водночас, випуск продукції збільшили підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів, з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів,  з металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устаткoвання, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції.