Микола Томенко провів зустріч з педагогами Херсона

22 Жовтня 2015 20:18

IMG_7506

У вівторок, 20 жовтня, народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко перебував на Херсонщині.

Під час візиту до нашої області Микола Володимирович провів зустріч з педагогічним та батьківським колективом Херсонського навчально-виховного комплексу № 56.

Виступаючи перед освітянами народний депутат розповів про проекти Фонду “Рідна країна” й плани на майбутнє. Окремо зупинився на діяльності Херсонського представництва “Рідної країни”, представив присутнім очільника представництва, кандидата в депутати Херсонської міської ради від Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Михайла Линецького та головного редактора сайту “Рідна Херсонщина”, кандидата в депутати Херсонської міської ради Тараса Букрєєва.

Також Микола Томенко презентував «Український щорічник» на 2016 рік.  Микола Володимирович зазначив, що «Український щорічник-2016» містить афоризми, ілюстрації про найвідоміші історичні, архітектурні, культові пам’ятки України, щоденний народний календар з прикметами та перлинами народної мудрості. Крім того, засновник Фонду окремо зупинився на презентації перевиданих та доповнених дисків «Класика української літератури. Живі голоси» та «Слуханка для української малечі».IMG_7512

Під час виступу Микола Томенко торкнувся ряду гострих питань, серед яких проблеми екології, зокрема і в нашому регіоні, реформи в сфері освіти, а також актуального на сьогодні питання виборів до місцевих рад. Микола Володимирович представив присутнім надійну команду, котру підтримує й вірить в їхні сили змінювати Херсон на краще, серед них очільник Херсонського представництва Фонду “Рідна країна” Михайло Линецький, директор комунального підприємства “Оберіг” (організація опікується бійцями АТО та їхніми сім’ями) Вікторія Вагнер, боєць 25-ї окремої аеромобільної бригади Садіяр Мамедов та голова херсонського представництва Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Юрій Волкович.

Педагоги та батьки отримали величезний заряд енергії та позитиву від виступу Миколи Володимировича та від можливості поспілкуватися з патріотом та політиком такої величини.

IMG_7517

Букрєєв Тарас, “Рідна Херсонщина”, фото автора