У Херсоні “Рідна країна” продовжує роботу з благоустрою 4-го Таврійського мікрорайону

13 Жовтня 2015 14:41

kraina-logo-selЯк ми вже писали, днями Херсонське представництво Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” спільними зусиллями з жителями 4-го Таврійського мікрорайону впорядкували дитячий майданчик у дворі одного з багатоповерхових будинків.

Мешканці мікрорайону були в захваті від проробленої роботи, але окрім дитячого майданчику існують й інші проблеми, які турбують херсонців. Жителі 4-го Таврійського звернулися до очільника Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна”, кандидата у депутати Херсонської міської ради від Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Михайла Линецького з проханням допомогти зробити зручну доріжку для під’їзду дитячих колясок та пішохідний перехід поблизу цього майданчику. Михайло Валерійович радо відгукнувся на звернення сусідів.

Нас підтримала компанія КСК та її співзасновник Сергій Коротченко, які надали велику кількість будівельних матеріалів для виконання необхідних робіт.

Михайло Валерійович особисто з мешканцями 4-го Таврійського попрацював над благоустроєм дитячого майданчику та пішохідного переходу. Жителі мікрорайону висловили подяку Фонду “Рідна країна” та Михайлу Линецькому за допомогу у вирішенні їхніх проблем.