Програма заходів у Херсоні до Дня захисника України

13 Жовтня 2015 11:05

198791488

З 8 жовтня в школах міста та області відбувається показ нової виїзної відео-програми «Герої України – крізь віки». Захід триватиме до 16 жовтня.

У понеділок, 12 жовтня, в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова проходитиме виставка-діалог «Герої на всі часи», а у вівторок, 13 жовтня о 15.00 у цій бібліотеці хвилиною пам’яті «Апостоли гідності: відважний щит України» вшанують усіх захисників України.

Також у вівторок, 13 жовтня, протягом дня у фойє Херсонського училища культури демонструватимуть відео-презентацію «З Україною в серці».

В середу, 14 жовтня:

У рамках святкування Дня захисника України, протягом дня з 9.00 до 17.00 в обласному краєзнавчому музеї буде День відкритих дверей.

О 10.00, мешканці та гості Херсонщини зможуть взяти участь в урочистому мітингу та покладанні квітів до меморіалу «Слава Україні!» (біля перехрестя пр. Ушакова та вул. Перекопської).

О 12.00 відбудеться урочисте відкриття виставки творів народного художника України Анатолія Мельника «Мамайчуки» (м. Київ) в обласному художньому музеї ім. О. Шовкуненка.

О 13.40 в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова відбудеться розповідь очевидця «Україна. Хроніка перезавантаження».

О 14.00 – урочиста хода від площі Свободи до меморіалу «Слава Україні!», де відбудеться панахида за загиблими та молебень за захисниками України.

О 16.00, на площі біля ККЗ «Ювілейний» відбудеться спортивно-масовий захід за участю військовослужбовців, присвячений Дню захисника України.

О 18.00 у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбудеться показ спектаклю «Будинок на кордоні», який покажуть на сцені під куполом.

Також 14 та 15 жовтня у Головному корпусі та науково-природничому відділі обласного краєзнавчого музею відбудуться презентації музейних проектів для військовослужбовців Збройних сил України та членів їх сімей.

Запрошуємо всіх мешканців та гостей Херсонщини відсвяткувати День захисника України разом!