До Херсону із зони АТО повернулися податкові міліціонери

12 Жовтня 2015 16:50
kherson.sfs.gov.ua

kherson.sfs.gov.ua

Днями, на Херсонщину після  несення служби в зоні проведення АТО у складі спецпідрозділу «Фантом», повернулися співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області. Працівники спецпідрозділу «Фантом» несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду з  липня поточного року.

Ледве стримуючи емоції колеги зустрічали на плацу Головного управління ДФС у Херсонській області своїх колег, які повернулися додому живими та неушкодженими.

«В цей святковий день, із зони антитерористичної операції повернулися наші працівники податкової міліції, які з гідністю і честю виконували свій обов’язок на сході країни. Щодня вони мужньо та самовіддано захищали безпеку громадян та економічні інтереси нашої незалежної держави. Вони гордість не лише своїх рідних та близьких, а й всього трудового колективу фіскальної служби Херсонщини», – наголосив перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області Олександр Панчук.

На превеликий жаль, повернулися не в повному складі. Під час перебування на сході України та виконання бойових завдань героїчно загинув старший лейтенант податкової міліції Дмитро Жарук. Указом Президента України Петра Порошенка його посмертно нагороджено  орденом «За мужність».

Загалом, з липня по жовтень п.р., у зоні АТО перебувало 10 працівників оперативних підрозділів органів ДФС в Херсонській області, які добровільно виявили бажання служити на сході країни. Після короткої відпустки всі вони повернуться донесення служби в оперативних підрозділах ДФС у Херсонській  області.