Блокада Криму вбиває мільйонні корупційні схеми митників, – Ківа

24 Вересня 2015 11:50
Фото Facebook Ayder Muzhdabaev

Фото Facebook Ayder Muzhdabaev

Мирна громадянська акція кримських татар та активістів з торговельної блокади окупованого Криму заблокувала корупційні схеми, які були розгорнуті на митницях. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook заступник начальника УМВС України в Херсонській області Ілля Ківа.

Ілля Ківа / 24tv.ua

Ілля Ківа / 24tv.ua

“Найголовніше, що ця акція не тільки заблокувала Крим, але і заблокувала корупційні схеми, які були розгорнуті на митницях. Це удар у першу чергу по корупціонерах, які заробляли мільйонні статки на цих махінаціях. Те що не змогла зробити держава з цими корупційними схемами, не змогла або не хотіла, зміг зробити наш український народ” – наголосив І.Ківа.

За його повідомленнями, жодна машина на Крим не проїхала. Деякі водії залишають свою чергу, розвертаються та їдуть назад. Усі три пункти пропуску (Каланчак, Чаплинка і Чонгар) заблоковані.

“На даний момент все під контролем. Усі конфліктні ситуації ми вирішили. Це величезна заслуга і організаторів акції , величезна заслуга “Правого сектору” за дисципліну у своїх рядах. Ну, і правоохоронці виконали з честю свій обов’язок – забезпечити правопорядок. Бійці батальйону “Херсон” усю ніч простояли на ногах у бойовій викладці”, – повідомляє Ківа.

Із присутніми біля пропускних пунктів громадянами та водіями транспортних засобів працівники міліції проводять роз’яснювальну роботу щодо недопущення порушень громадського порядку.

Джерело: День