На Херсонщині облаштують наметові містечка для активістів під час блокади Криму

18 Вересня 2015 08:22

10herson2Для активістів, які блокуватимуть постачання товарів у Крим, міліція облаштує наметові містечка. Про це кореспонденту УНН повідомив заступник начальника УМВС України у Херсонській області Ілля Ківа.

Так 20 вересня активісти збираються перекрити дороги, які ведуть до Криму, аби завадити перевезенню товарів на окуповану територію. У міліції обіцяють забезпечити захист мітингувальників.

“Керівництво міліції Херсонщини повністю бере під контроль забезпечення безпеки, проведення мітингу, пов’язаного з блокуванням окупованої території Криму. Ми не можемо взяти участь, але ми забезпечимо правопорядок і захист мітингувальників. Це наша позиція і це позиція міністра внутрішніх справ. На трьох напрямках нами будуть підготовлені наметові містечка для мітингувальників. Також готуємо санітарні умови для них та підвіз води”, – відзначив І.Ківа.

Нагадаємо, раніше народний депутат від БПП, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомляв, що дороги для вантажів, що ведуть в окупований Крим, будуть перекриті 20 вересня о 12 годині. Голова Меджлісу також закликав всіх охочих доєднатися до акції кримських татар.