Юна патріотка з Нової Каховки зробила подарунок воїнам АТО

17 Вересня 2015 12:11
nk-online.tv

nk-online.tv

«Добро людського серця не має меж», – говорять у народі. У вірності цієї істини ми могли пересвідчитися за останній час. Масштаби волонтерського руху в Україні вражають. За відносно короткий проміжок часу люди консолідувалися й роблять, здавалося б, неможливі речі. Поряд з дорослими, допомогу армії надають і діти. Нова Каховка у цьому плані не виняток. За останній рік в місті пройшла сила силенна заходів, акцій, армарків у кожному навчальному закладі, під час яких збиралась допомога для наших захисників. Заради бійців школярі і студенти що тільки не роблять: виготовляють у майстернях навчальних закладів «буржуйки», малюють листівки, плетуть браслети, в’яжуть шкарпетки, збирають кошти, разом із вчителями та батьками влаштовують ярмарки з продажу солодощів і т. д. Така єдність і самовідданість дітей розчулюють нас, дорослих, до глибини душі.
Ось нещодавно наша маленька землячка, Каріна Бохіна, яка навчається у 5-Б класі школи №2 стала призеркою Міжнародного інтерактивного учнівського природничого конкурсу «КОЛОСОК online» (ініціював проект – ЛМГО “Львівський інститут освіти” за підтримки Міністерства освіти і науки). За свою перемогу юна інтелектуалка у подарунок отримала бінокль. А потім вирішила: більше користі ця річ зможе принести військовим, які захищають нашу Батьківщину. Не вагаючись ні хвилини, Каріна передала подарунок своєму дядькові, бійцю 37-го батальйона, що зараз дислокується поблизу Широкіного. Тож з відпустки боєць повернеться з дуже необхідним подарунком для всього батальйону.
Ось така, звичайна на перший погляд історія, яку нам розповіла мама Каріни, змушує замислитися над багатьма речами, осмислити проблеми сьогодення з іншого ракурсу. Втішно, що у нашому місті зростають такі небайдужі і чуйні маленькі патріоти. Можливо, цей приклад надихне інших. Ну, а батькам і рідним залишається пишатися своєю небайдужою донькою!