У Цюрупинську відзначили День народження міста

14 Вересня 2015 07:30
khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Яскраво, феєрично, та, як завжди, патріотично у Цюрупинську відзначили День народження міста. 12 вересня Цюрупинськ відсвяткував 931-у річницю з дня заснування міста.

В свій День народження місто приймало численних гостей: земляків, побратимів з інших міст і просто друзів, які люблять Цюрупинськ й не забувають його.

З самого ранку у місті розпочалися цікаві заходи, які тривали до пізнього вечора. Набережна міста була просто переповнена відпочиваючими, які святкували День народження міста.

khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Цього визначного дня на набережній можна було порозважатися як завгодно, покуштувати усілякі смачні страви, а також придбати різноманітні товари на будь-який смак.

Чекав на гостей свята і сюрприз, у вигляді православної каплички Покрови Пресвятої Богородиці, яка віднині слугуватиме Цюрупинську та його мешканцям, як оберіг духовності та захисту.

Ще одним подарунком від керівництва міста для усіх гостей свята став святковий концерт, подивитись на який прийшло чимало бажаючих.

Міський голова Цюрупинська Василь Плотніков вважає, що День народження міста – це завжди своєрідний підсумок прожитих років, досягнутих успіхів та цілей.

khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

“День міста – це як звіт перед громадою, підведення підсумків виконаної роботи. Все обіцяне намагаємося виконати до Дня міста. Кожного року жителі отримують приємні сюрпризи та подарунки. Цього року ми підготували подарунок до свята для найменших цюрупинчан та їх батьків – відкриття нового дитячого садка, який гостинно чекає малюків. Діти – наше майбутнє. І від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.

А на Набережній на жителів міста чекає ще один подарунок – православна капличка Покрови Пресвятої Богородиці.

Можемо звітувати й про результати іншої щоденної роботи. Розповісти є про що, адже за останні роки бюджет міста виріс втричі і становить майже 27 мільйонів гривень. Відповідно до цього розвиваються і соціальні програми в місті”, – зазначив Василь Фадійович.

khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Джерело: Херсонці