Волонтер з Херсона удосконалив міліцейський БРДМ

8 Вересня 2015 14:11

На полігоні поблизу Херсона у присутності журналістів відбулося випробування на міцність та надійність міліцейської броньованої розвідувально-дозорної машини. Упродовж трьох місяців її реконструкцією та удосконаленням займався волонтер Віталій Гузенко разом з бригадою робітників.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Завдяки щоденній праці добровільних помічників, БРДМ оснащений всім необхідним обладнанням. Тепер правоохоронці зможуть більш ефективно виконувати бойові завдання в зоні АТО. А завдяки деяким пристроям, які встановлені на БРДМ, бійці зможуть вести вогонь, перебуваючи у відносній безпеці від куль снайперів. Сума витрат на матеріали і обладнання склала приблизно 260 тисяч гривень.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

– Упевнений, що бойова спецмашина збереже життя наших хлопців і допоможе їм нести службу на передовій, – зазначив начальник Управління МВС Херсонщини Артур Мєріков.

Очільник УМВС від усього міліцейського колективу подякував волонтеру та вручив йому відзнаку УМВС України в Херсонській області.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Після випробування броньованої розвідувально-дозорної машини журналісти дізналися, що незабаром БРДМ передадуть спецпідрозділу «Сокіл», на базі якого буде створений елітний поліцейський спецназ швидкого реагування МВС України КОРД (корпус оперативно-раптової дії). Бійці нового підрозділу зможуть виконувати найскладніші завдання і будуть нести службу на передових позиціях в зоні АТО.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Також Артур Іванович Мєріков вручив посвідчення учасників бойових дій 22-м працівникам ОВС, які нещодавно повернулися з зони АТО та гідно виконали поставлені перед ними завдання.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua